Verloren

Ik ben er wel een beetje beschaamd over maar ik ben vanmorgen dus inderdaad een beetje verloren gelopen en dit op nauwelijks 3 à 4 kilometer van mijn deurSchamen.

Aangezien het “goede” weer maar blijft aanhouden zit er niets anders op dan vroeg opstaan om te gaan lopen, ook al is het zaterdag. Om 7u was ik al op en drie kwartiertjes later was onderweg voor mijn “duurloopje”.

Ik had een route uitgestippeld die minstens 10km lang was maar waar ik op het einde nog een kilometer kon aan toevoegen in geval het vlot zou gaan. De eerste 6km tot in Pulle gingen heel vlot maar daar liep het een beetje mis. In plaats van de 2e straat links te nemen nam ik de 1ste straat links. Die straat bracht me naar een woonwijk en voor ik het goed en wel besefte stond ik terug aan het begin van die wijk. Dan maar terug naar de “uitgang” en naar de straat die ik van in het begin had moeten nemen. Tweehonderd meter verder zag ik in een straatje links een auto staan die ik al eerder had gezien. Blijkt dat ik, als ik een kilometer eerder naar rechts was gegaan en niet naar links, een kilometer minder had gedaan.

Op zich maakte dat niet veel uit, maar op het punt waar ik anders zou gekozen hebben voor 10km of 11km had ik al 10,5 km op de teller staan. Ik ben vanaf dat punt dan maar rechtstreeks naar huis gelopen waardoor er uiteindelijk 11,5 km werd gelopen. Daarvoor had ik 1u17 nodig en dat zit dicht in de buurt van het tempo dat ik in september graag zou kunnen aanhouden tijdens de Great North Run.

11.5km.JPG

Of er morgen gelopen wordt zal van Roger Waters afhangen. Ik zal immers één van de 35.000 mensen zijn die vanavond (hopelijk) gaan genieten van The Wall. Met een aanvangsuur van 21u45 zal het immers al morgen zijn eer ik thuis ben.


2 gedachtes over “Verloren

  1. Patrick juli 20, 2013 / 4:05 pm

    Dit kan allemaal gebeuren en iedereen doet dit al is maar dan niet zo dicht bij de deur. Misschien kom je anders ook nooit in die wijk en dan lijkt me het wel normaal dat je daar de weg niet weet.

    Like

  2. Lieven juli 20, 2013 / 9:01 pm

    Ben zo ooit op vakantie in Zuid-Frankrijk verloren gelopen in de bergen. Ipv 1u lopen werd het uiteindelijk 3 u. En een half vakantiedorp dat me liep te zoeken. Nog voor er gsm’s waren om op zak te steken. Tijdje geleden dus. Tot op vandaag voor de rest altijd de weg gevonden. Als richtinggever gebruik ik voor langere afstanden vaak de fietsknooppunten.

    Like

Reacties zijn gesloten.