Zagen

smileyhot-1[1].gifIk heb het al vaker gezegd en ik zal het vermoedelijk nog vaak zeggen (ook al loop ik het risico te worden versleten voor een oude zagevent).: ik moet echt niets hebben van dit weer.

Om half zeven vanmorgen was het al 20°C toen ik de garagepoort van De Hertoghe opende en aan mijn donderdagloopje begon. En 20°C is, wat mij betreft, geen fijne temperatuur om in te lopen.

Het ging nochtans vrij vlot. De eerste kilometer rustig aan op 6:50 en de volgende kilometers werden afgelegd in 6:31, 6:34, 6:28 en 6:22. De laatste 560 meter werden afgelegd aan een tempo van 5:58 min/km. Dit alles was dus goed voor 5,56 km op 36 minuten en weer twee “bekertjes” op endomondo.com (beste 5km en beste 3 mijl).

Ik hoop wel dat het binnenkort wat frisser wordt want bij deze temperaturen lopen is niet mijn favoriete bezigheid. Zoals het er nu naar uitzien wordt het zaterdag weer vroeg opstaanWenkbrauw ophalen.

nachtegalen.JPG