Ready to Go !

Ik ben er volledig klaar voor. Alles is gepakt en gezakt en klaar om morgenvroeg te vertrekken.

De Oscar Wilde vertrek weliswaar pas overmorgen in Cherbourg maar om volledig relax te kunnen rijden vertrek ik dus een dagje vroeger en overnacht op slechts enkele kilometers van de ferryhaven.

OSCARWILDE_new.jpg

Dinsdag ga ik dan vóór de inscheping op de Oscar Wilde eerst nog een bezoekje brengen aan Cité de la Mer in Cherbourg. Als ik afga op de website lijkt me dat echt wel interessant te worden. En om 18u begint dan de overtocht naar Rosslare.

Het zal eens iets anders zijn, varen op een schip waarvan de naam niet begint met Pride of …. (als ik ter hoogte van Brugge maar niet vergeet om rechtdoor te rijden in plaats van rechtsaf te slaan richting Zeebrugge). Voor de rest veronderstel ik dat er weinig verschil zal zijn. Alleen zal de overtocht waarschijnlijk iets langer duren. Maar daar heb ik de nodige voorzieningen getroffen. Een goed boek en een boekje kruiswoordpuzzels zullen voor de nodige ontspanning zorgen.

citedelamer.jpg