Gecrasht

Geen paniek. Ik ben zelf niet gecrasht maar mijn ouwe trouwe Garmin Forerunner 305 heeft vandaag de geest gegeven. Hij doet helemaal niets meer.

Dat gaf natuurlijk een probleem toen ik deze namiddag mijn nieuwe schoenen wou proberen. Gelukkig heb ik onlangs een fiets-gps gekocht en heeft die me uit de nood geholpen.

Of het aan de nieuwe schoenen lag weet ik niet maar het ging behoorlijk goed vooruit. Zo goed dat ik op iets minder dan 27 minuten 4,25 km had afgelegd wat neerkomt op een gemiddelde snelheid van 9,60 km/u.

lopen070413.jpg

Ik moet nu wel op zoek naar een nieuwe hartslagmeter/Gps. Vermoedelijk wordt het de Garmin Forerunner 310. Het komt wat dat betreft goed uit dat ik morgen een dagje vakantie heb. Morgenavond staat er immers een optreden van Bert Kruismans ten voordele van mijn nieuwe Roparunteam op het programma en ik wordt daar op tijd verwacht om te helpen.