Gel Foundation

Ik zit nog altijd “op schema” voor de Great North Run van September. Vanochtend werd het weekend sportief ingezet met een looptochtje van 50 minuten dat me 7,33 km ver zou brengen. Wat me achteraf het meest beviel waren de constante rondetijden. Op de eerste kilometer na werden de overige kilometers afgelegd in 6:52, 6:51, 6:53, 6:45, 6:49 en 6:51.  

lopen06032013.jpg

En deze namiddag heb ik mezelf nog eens getrakteerd op een uitstapje naar Duffel. Niet dat het zo’n grote toeristische trekpleister is maar er is natuurlijk wel een winkel van Runners Service Lab en ik dacht dat ik wel een nieuw paar loopschoenen had verdiend.

Nu duurt dat bij mij niet zo lang. Ik loop al sinds ik begon met Start-to-Run met hetzelfde model : de Asics Gel Foundation. Als ik het me goed herinner was het toen nog nummer 6, nu is het nummer 10. Ik heb wel eens andere merken en modellen gepast maar er is maar één model dat mijn hoge wreef verdraagt en het lijkt me dan ook zinloos om te veranderen. Ik kijk er wel naar uit om ze morgen te proberen.  

 

gelfoundation.jpg