Cijfers

Enkele cijfertjes :

       6 : het aantal kilometers dat ik afgelopen zaterdag gelopen heb. Het wordt stilaan tijd om in ’t weekend de afstand beetje bij beetje te vergroten. Ik heb immers nog 6 maanden vóór de Great North Run. Als het blijft gaan zoals het nu gaat, dan zal dat geen probleem zijn

       8 : het aantal kilo’s dat er vanochtend minder op de weegschaal stonden ten opzichte van het vorige bezoek aan de dokter, zo’n half jaar geleden. De dokter vond dat goed nieuws, ik trouwens ook Knipogen

       28 : het aantal jaren dat ik al bij De Vaderlandsche/ING Insurance/VIVIUM werk sinds vandaag (al ben ik er vandaag niet geweest). Soms vraag ik me af of er nog mensen zijn die nog steeds bij hun eerste werkgever werken. Als ik het verloop bij ons op ’t werk zie dan betwijfel ik het. Ik heb het gevoel dat “de jeugd” minder loyaal is. Het zal wel te maken hebben met de tijdsgeest zeker?

       139 : het aantal boeken dat er nog liggen te wachten om te worden gelezen. Van het dagje verlof gebruik gemaakt om de boekenkast nog eens grondig te reorganiseren. En daaruit is dus gebleken dat ik nog 139 boeken heb liggen die nog niet gelezen zijn. Zelfs al lees ik elke week een boek, en koop ik er geen nieuwe meer aan, dan ben ik er nog ruim twee en een half jaar zoet mee. Maar ja, zoals ze bij ons soms plegen te zeggen : “da eet geen brood hè”. Het zal me er in ieder geval niet van weerhouden om boekenwinkels links te laten liggen of naar het Boekenfestijn te gaan, al moet ik het festijn van volgende week in Mechelen wel laten passeren.

books.jpg

 

Een gedachte over “Cijfers

  1. navidad maart 18, 2013 / 8:45 pm

    Die boeken… zeer herkenbaar. Vergelijkbaar aantal hier 🙂 De onschatbare rijkdom van nog niet gelezen boeken.
    By the way, ken jij Shelfari.com? Neen? Niet doen. Niet doen. :))
    Succes met het lopen.

    Like

Reacties zijn gesloten.