Friday

keep-calm-and-thank-god-it-s-friday-27.pngJoepie ! Het is vrijdag en dat werd tijd ook.

Er is vandaag behoorlijk wat gezucht op ’t werk (en ik was echt niet de enige). Ik denk dat we allemaal een beetje last hebben van wintermoeheid.

Al sinds het najaar staat de druk op de ketel enorm hoog op ’t werk en het ziet er niet naar uit dat die druk snel zal dalen. Dat in combinatie met de donkere dagen heeft er voor gezorgd dat we allemaal behoorlijk moe zijn.

Gelukkig heeft het (voorlopig) nog geen invloed op het lopen want dat begint gaat wel beter en beter. Gisteren heb ik de maand afgesloten met een tochtje van 4,3 km waarvoor ik net geen 29 minuten nodig had. Daarmee zit ik vrij dicht in de buurt van mijn beoogde 9 km/u. Bovendien heb ik de derde kilometer gelopen aan een gemiddelde snelheid van 9,4 km/u.

 

best.jpg

Ik weet als geen ander dat één zwaluw de lente niet maakt maar als ik het vergelijk met het gestrompel van waarmee ik op 1 januari terug ben begonnen dan ziet het er zeker niet slecht uit. Als er niets tussenkomt dan wordt er dit weekend weer twee keer gelopen. Morgen een rustig loopje thuis en zondag naar Putte (Grasheide) voor de 28ste Volksloop. Het moet van 2011 geleden zijn dat ik nog aan een jogging heb deelgenomen.

Maar vóór dat alles ga ik nog een paar uurtjes zenuwachtig kijken naar Ebay. Ik heb geboden op enkele zeldzame stripverhalen en hopelijk haal ik het. Fingers Crossed.