Het Roparungevoel

Een paar maanden geleden dacht ik dat het nooit meer zou gebeuren maar het afgelopen weekend was het toch weer van dat : een Roparunweekend !

“Ons” team (aan die term moet ik nog een beetje wennen want tot voor kort was dat het team van de ex-collega’s) stond dit weekend op de Kerstmarkt in Lier.

Aangezien het voor mij moeilijk is om mee te helpen met de acties die ze bij hun op ’t werk organiseren was dit een uitgelezen kans voor mij om een handje te helpen.

Gisteren begon het al om half twaalf. Eerst het materiaal bij teamcaptain Peter gaan ophalen in Itegem. Dan naar Lier om vast te stellen dat het niet meer zo eenvoudig is om met auto door Lier te rijden en al zeker niet wanneer je in het Begijnhof moet zijn. In het Begijnhof zelf was het trouwens ook niet zo vanzelfsprekend.

Vandaag werd ik iets later verwacht om mijn shift te draaien en ook vandaag was het weer niet simpel om daar te geraken. Ik moest weliswaar niet met de auto in het Begijnhof zijn maar nu was het vreselijk moeilijk om een parkeerplaats te vinden. Alle parkings in de buurt van de Kerstmarkt stonden overvol. Ik was nog op tijd aan ons kraampje.

Het was een vermoeiend weekend maar het deed ook deugd om terug met de Roparun bezig te zijn.

IMG_6411.JPG

IMG_6448.JPG

IMG_6456.JPG

IMG_6466.JPG