Roparun 2013

ropa2013.jpgDe kogel is door de kerk, de teerlingen zijn geworpen. Het Pinksterweekend van 2013 ben ik niet vrij !

Jawel, sinds vandaag is het officieel : ik doe in 2013 mee aan de Roparun. Niet met Team 231 United Against Cancer want dat team is ontbonden maar wel met Team 234 ING Life & Non Life Belgium.

Ik had hen al laten weten dat, mochten ze een man tekort hebben in hun team, ze me steeds mochten contacteren. En wat blijkt : ze komen net één man tekort en die kans heb ik (uiteraard) met twee handen gegrepen. Aangezien ik nu niet meer in het organisatiecomité zit zou het een veel meer relaxte deelname moeten worden. Zij starten wel vanuit Hamburg wat voor mij totaal nieuw is.

Mijn eerste twee deelnames aan de Roparun in 2006 en 2007 waren trouwens ook in een ING team (mijn toenmalige werkgever) dus volledig vreemd is het niet. Ook in de volgende jaren hebben we vaak samen trainingen georganiseerd, deelden we samen een kookbrigade of een basecamp.

De countdown kan beginnen.

Een gedachte over “Roparun 2013

  1. navidad november 13, 2012 / 12:16 am

    Daar heb je alvast een mooi evenement om (weer) naar uit te kijken.

    Like

Reacties zijn gesloten.