Trappen

xipamide.jpgOp de vraag “wat zijn de trappen van vergelijking van ‘warm’ ?” zullen de meeste mensen antwoorden : “warm – warmer – warmst”. En ze hebben gelijk maar toch ook weer niet.

Ook “warm – warmer – trein” zou op een examen als correct antwoord moeten worden aanvaard.

Je kan veel zeggen van de NMBS maar niet dat ze hun klanten niets gunnen. Voor een niet al te hoog bedrag mag je namelijk niet alleen een ritje met de trein maken. Je krijgt er nog een gratis saunabeurt bovenop (gelukkig zonder verplichting om in badhanddoek rond te lopen).

Mocht het nog niet duidelijk zijn … ik heb vanavond behoorlijk gezweet op de trein. Ik had de pech om een trein zonder airco te hebben en dan mogen ze nog zoveel raampjes openzetten … het haalt allemaal niets uit.

Als Fränk Schleck nog een manier zoekt om op natuurlijke wijze vocht af te drijven, dat hij de trein Antwerpen-Herentals maar neemt, veel doeltreffender dan XipamideKnipogen.

 

cartoon.jpg