Ropa

LOGO ROND.jpgNog drie weken te gaan en dan begin ik aan mijn 7e Roparun op rij en het hoeft dan niet te verbazen dat mijn weekends vooral in het teken van die Roparun staan.

Gisteren was ik al vroeg uit de veren zodat ik op tijd op de P+R parking in Lille zou zijn. Daar werd ik opgepikt door Roparunteamgenoot Tom en samen trokken we naar Rotterdam voor de laatste teambijeenkomst in Ahoy. Het was er gevoelig drukker dan andere keren. Het is dan ook de belangrijkste meeting omdat we daar onze rugnummers en autostickers ontvangen. Zonder die zaken kan je gewoon niet meedoen aan de Roparun.

Voor de rest werd er gewerkt aan de presentatie die ik volgende week vrijdag op onze eigen teammeeting zal geven en aan het Draaiboek dat elk teamlid daar zal krijgen.

En er moet ook nog een en ander gedaan worden voor de tombola die we vanaf volgende week beginnen. Het worden nog 20 lange dagen Knipogen.