Bevel & Gent

Behoorlijk wat geluk gehad vandaag. Er werd slecht weer voorspeld en blijkbaar is het dat in het westen van het land ook geweest maar wij hebben tijdens onze Roparuntraining in Bevel en omstreken zalig weer gehad. Hoe die training verliep kunnen jullie lezen op onze teamblog (http://team231.skynetblogs.be/archive/2012/04/28/de-laatste-training.html).

Morgen mag het wat mij betreft wel regenen. Ik ga toch naar een indooractiviteit. In Gent wordt immers de lente-editie van de stripbeurs georganiseerd. Er zijn zo van die stripbeurzen die ik altijd probeer te bezoeken : Valkenswaard in Nederland en Hasselt en Gent in België. Vroeger was daar ook Houten bij maar sinds die verhuisd zijn naar Gorinchem ben ik er niet meer geweest.

De beurs in Gent zijn er eigenlijk twee : eentje in ’t voorjaar en eentje in ’t najaar, telkens georganiseerd door Stripwinkel Pierke uit Gent. En elke keer vind ik er toch wel enkele koopjes. Alles staat al klaar : lege rugzak, volle portefeuille, een lijstje met nog te kopen stripverhalen en een balpen om gevonden nummers door te strepen, althans, dat hoop ik toch Knipogen.

stripgent.jpg