Kilometervreter

road-to-nowhere.jpgDe vakantieweek zit er weeral bijna op.

Ik was van plan om te rusten en de batterijen op te laden maar daar is niet veel van in huis gekomen.

Na de zware dinsdag en woensdag ben ik ook vandaag weer een hele dat in de weer geweest. Ik ga niet zeggen waarom maar het heeft wel iets te maken met het nakende Pinksterweekend.

Ik vermoed dat ik vandaag alleen al een kleine 300 km met de auto heb gedaan. De grootste verplaatsing ging naar Denderhoutem waar ik bij Jartazi de trainingspakken voor onze nieuwe Roparunteamleden ben gaan afhalen.

De rest van de kilometers zijn het gevolg van een bedeltocht langs verschillende drankencenters en lokale supermarkten. Die is wel vrij succesvol geweest want ik heb toch 99 liter drank bijeen kunnen verzamelen.

Het is wel een meevaller dat mijn zomerbanden er terug op liggen want dat scheelt toch al snel een halve tot een hele liter diesel per 100km.

Het rusten zal moeten wachten tot zondag want morgen wordt er ofwel gejogd ofwel gefietst.