Oud ?

Ik wordt oud want ik ben nog altijd niet bekomen van gisteren. Het was wel een lange en zware dag maar toch …

Iets over zessen was ik al op weg naar Antwerpen zodat ik tegen kwart over zeven de Roparun winkel kon openen. Een uurtje later was mijn vervanger daar. Dat gaf me de tijd om me om te kleden, mijn auto naar de garage te doen en dan, via een omweggetje, terug naar ’t werk te lopen. Na een verfrissende douche stond er een driehonderdtal appelen, peren, kiwi’s, sinaasappelen en bananen te wachten om in zakjes te worden gedaan. Dat was dus wel 300 stuks van elk hè ! Tegen de middag was dat klusje geklaard en kon ik aan mijn tweede verkoopsessie van de dag beginnen.

Om 2u kon ik dan mijn tweede douche nemen, mijn auto (terug met zijn fuel efficient zomerbanden) en naar ’t Sportpaleis rijden. Daar had ik geluk want ik vond onmiddellijk een heel goed plaatsje aan de Noordersingel. Nog even de binnenstad ingetrokken inclusief een bezoekje aan Stripwinkel BEO en McDonald’s (dat had ik wel verdiend na al die inspanningen vond ik) en dan terug naar het Sportpaleis voor een avondvullend concert van Sir Paul McCartney.

macca1.jpg

Wat kan ik zeggen over het concert ? Het was goed, het was heel goed maar het was niet fantastisch. De 40 nummers die hij gebracht heeft zijn ijzersterk, ook na al die jaren. Muzikaal was het nagenoeg perfect. Maar persoonlijk vond ik wel dat zijn stem hem af en toe in de steek liet. Waarschijnlijk de vermoeidheid van de tour ? Anderzijds moet je het hem wel bewonderen : een concert van 3u op “zijn leeftijd” … veel jonge snaken zouden ze niet aan durven beginnen.

Ik was wel “kapot” toen ik iets over middernacht terug thuis kwam dus veel is niet gebeurd en zal er ook niet meer gebeuren. Wat ik wel gedaan heb is een Combiticket besteld voor Suikerrock in Tienen. Ik ben nog nooit naar Suikerrock gegaan maar dit jaar kon ik het niet zomaar laten passeren. Op het programma staan namelijk Triggerfinger en ZZ Top op donderdag, Status Quo en Alice Cooper op vrijdag en Daan en Texas op zondag. Weer enkele “oude knarren” die ik kan toevoegen aan het lijstje. Voorlopig ziet het er wel naar uit dat de zaterdag aan me ga laten voorbij gaan maar dat beslis ik wel wanneer het programma volledig is. En zeg nu zelf : 100 euro voor de vier dagen … daar kunt ge niet voor thuisblijven ? De concertkalender wordt alleen een beetje drukker dan hij al was.