Waar men gaat …

zomertijd.jpgWaar men gaat langs Vlaamse wegen komt men niet alleen Mariakapelletjes tegen maar ook Roparunners, toch zeker wanneer die wegen in de buurt van loopwedstrijden liggen.

Ondanks het uur minder slaap was ik toch vrij vroeg wakker en was ik om 9u al onderweg naar Lier. De vesten heb ik er niet gelopen. Door de marathon waren mijn favoriete parkeerplaatsen immers volledig afgesloten. Ik heb dan maar gekozen voor het Netekanaal en de Nete om mijn klein halfuurtje te lopen.

Ik had net geen 4km op de teller staan en heb die afstand daarna nog eens herhaald om mijn flyers voor onze jogging te verdelen. Het was er trouwens behoorlijk druk. Svetlana heb ik niet gezien (maar wel gehoord). Ik wel enkele bekenden van Roparunteam Lotgenoten Vlaanderen gezien. Zij gingen de aflossingsmarathon lopen.

Mijn beweging heb ik deze voormiddag wel gehad. Dat gaf me een perfect excuus om deze namiddag niets te doen, behalve de TV op Sporza te zetten (uiteraard met de mute button ingedrukt) en te luisteren naar Sporza radio, de enige manier waarop ik nog een koers kan bekijken. Ik hoop dat M.W. nog kan genieten van een vervroegde uitstap.