Midweek

De week is half en dat werd tijd.

Het zijn weer drie lange dagen geweest. Maandagavond na ’t werk nog anderhalf uurtje langer gebleven om paaseitjes in te pakken in gezelschap van Nicolas, Chris en Kim. Dinsdagavond anderhalf uurtje langer gebleven om paaseitjes in te pakken, deze keer in gezelschap van Inge, Carine en Tom. Een vandaag dan een uurtje langer gebleven om … paaseitjes in te pakken. Deze waren Waseem, Tom en Kim mijn lotgenoten. OP drie dagen tijd een goeie 150 kg paaseitjes ingepakt … heel flink gewerkt van ons al zeg ik het zelf.

Op zich is dat niet zo zwaar maar gisteren kwam daar dan nog een avondje in gezelschap van Heather (Nova) en Bryan (Adams). “Den Bryan” heb ik al verschillende keren gezien maar omdat hij nu Heather Nova in het voorprogramma had ik besloten om nog eens te gaan. Spijt heb ik er niet van gehad want het was een geslaagde avond.

Heather Nova had wel een halfuurtje vroeger mogen beginnen van mijn zodat we een uur van haar hadden kunnen genieten in plaats van een half uur. Als ze nog eens in de buurt komt voor een full-concert dan ga ik er zeker proberen bij te zijn.

Heather1.jpg

En om halftien was het dan de beurt aan de Canadees. Zijn rocknummers blijven fantastisch maar ik zou toch willen dat hij zou ophouden met die lome ballads. Vooral van “Everything I Do …” krijg ik de kriebels. En ze breken altijd het tempo van het concert. Enfin, het overgrote deel van het meer dan twee uur durend concert was wel genieten.

bryan1.jpg

 

bryan2.jpg