Cowboy

roparun, jogging, cowboyIk loop een beetje als een cowboy momenteel en de Roparun is daar eigenlijk schuldig aan.

Vanmiddag werd in Lier immers de vijfde natuurloop gelopen. Omdat we binnen twee maanden, op 15 april, onze 2e Roparunontbijtjogging organiseren in het Nachtegalenpark in Antwerpen wordt het stilaan tijd dat we een beetje reclame beginnen te maken. Dat betekent dus flyers onder ruitenwissers steken tijdens joggings.

Het zal niemand verbazen dat het koud was in Lier. En de combinatie jeansbroek, koud weer en twee uur flyeren heeft er voor gezorgd dat ik met een paar “pijntjes” zit aan de binnenkant van mijn billen. Het zijn geen brandwonden, noch schaafwonden maar het voelt wel zo aan.

Hopelijk heb ik er morgen geen last meer van want dan zou ik graag al wandelend onze volgende Roparuntraining gaan verkennen : 16,5 km.