Speed

roadrunner.jpgNet als eergisteren weer extra vroeg naar Antwerpen gereden om vóór ik begon met werken nog eerst een toertje te gaan lopen.

En net als eergisteren was ik om 6u20 niet de eerste in de kleedkamer/douche. Ook vandaag was collega (en ex-Roparunner) Marc me weer voor. Hij komt geregeld naar ’t werk gelopen en loopt dan later ook terug naar huis.

Het toertje dat ik vandaag gelopen heb was 5km en die heb ik afgelegd in 33:20, goed voor een gemiddelde snelheid van 9 km/u. Dat begint zo stilaan toch terug een beetje op lopen te trekken. Ik was echter vooral tevreden over mijn laatste kilometer. Daar had ik maar 6:18 voor nodig en dat is toch 9,5km/u. En 9,5km/u komt al vrij dicht in de buurt van lopen in plaats van joggen.

Overmorgen zal het wel weer rustiger aan gaan. Ten eerste omdat ik morgenavond naar het optreden van Peter Frampton in de Elisabethzaal in Antwerpen en ten tweede wil ik niet naast mijn schoenen beginnen lopen want dan geraak je helemaal nergens meer.

Een gedachte over “Speed

  1. Ruth november 17, 2011 / 8:50 pm

    zeg, 9 km/u vind ik ook al lopen hoor! Goe bezig in ieder geval! En de Marc is ook weer straf bezig precies, ik kwam hem woensdagmiddag ook al tegen in de kleedkamers. Benieuwd of ik hem er morgenmiddag dan ook weer ga tegenkomen 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.