BBQ

Het is BBQ-weekend !

Gisteren al een eerste BBQ gehad namelijk onze traditionele Roparun-bbq. Dit jaar ging die door in Belsele. Hoewel de BBQ pas om 18u begon was ik om 14u toch al onderweg. Eerst moest ik immers Yannick en Carine oppikken en samen waren we uitgenodigd om nog te gaan “aperitieven” bij Kurt in Sint-Niklaas. Bleek wel dat ze dit samen bekokstoofd hadden want toen we daar aankwamen lag er een geschenkje voor me klaar : een heel mooi fotoboek over de Roparun 2011, door Kurt samengesteld, als dank voor mijn “inspanningen” tijdens de Roparuncampagne 2011. Voor mij hoeven dergelijke geschenken niet echt omdat die inspanningen heel graag lever maar deze keer wordt het wel ten zeerste geapprecieerd, zeker omdat ik weet van wie het komt.

De BBQ zelf was een voltreffer. Het weer was goed, de sfeer was goed en het eten was geweldig goed. Meer moet dat niet zijn. En nu de campagne 2011 officieel is afgesloten kunnen we beginnen aan de volgende campagne. Nog acht maanden gezellig stressen ! Zalig.

DSCN3312.JPG

Ik heb trouwens gisteren geluk gehad dat ik nog vakantie had. Vanaf 9u begon immers de voorverkoop van het concert van Coldplay in het Sportpaleis op 18 december. Blijkbaar waren veertig minuten later alle tickets de deur uit en ik ben toch wel één van de gelukkigen zeker. Ik heb wel een tiental keer moeten proberen eer ik de transactie volledig rond had maar uiteindelijk is het me toch gelukt.