Weekend !

Oef … het is weekend !

Het werd tijd want het is een zware week geweest. En de volgende wordt ongetwijfeld nog zwaarder want er moet nog veel gebeuren vóór mijn verlof.

Gelukkig is het nog een verlengd weekend ook. Ik ben solidair met de Angelsaksen en ik neem maandag een “summer bank holiday”Lachen.

valkenswaard.jpg’t Belooft wel een druk weekend te worden. Morgennamiddag ga ik eerst naar Valkenswaard. Daar wordt voor de 26ste keer het Brabants Stripspektakel georganiseerd. En vóór jullie vieze gedachten krijgen van mij … er staan daar 600 meter stands met stripboeken, zeefdrukken, merchandising en dergelijke meer. Er zullen daar geen schaars geklede dames of heren optreden die, naarmate de tijd vorder, steeds minder kledij aanhebben Knipogen.

Van Valkenswaard gaat het dan naar Turnhout waar ik om 19u deelneem aan de 5,4 km van Dwars door Turnhout. En als het weer een beetje meezit dan wordt er weer gesport want dan wordt het Kempische zomerseizoen traditioneel afgesloten met De Schakel. Vanuit verschillende steden en gemeenten in de Kempen kan er aan fietstochten van verschillende afstanden worden deelgenomen. Voor iedereen is er wel een haalbare afstand en iedereen fietst op zijn eigen tempo. De weersvoorspellingen zijn echter niet al te goed dus die plannen zouden wel eens letterlijk in het water kunnen vallen.