Goed begonnen …

Het spreekwoord zegt : “goed begonnen is half gewonnen”. Maar als er maar half gewonnen is, dan is er ook half verloren of vergis ik me ?

Mijn dag was vanochtend vroeg in ieder geval goed begonnen. Om 6u20 stond ik al klaar voor ons kantoor om een half uurtje te gaan lopen. ’t Was zelfs nog zo donker dat ik vertrokken ben met mijn fluo hesje aan. Na iets meer dan 33 minuten stond ik terug voor de deur en gaf mijn Garmin 5km aan. Na een verkwikkende douche kon ik dan om half acht aan mijn dagtaak beginnen.

lopen 20110825.jpg

Helaas is het vanaf dan bergaf gegaan. Druk, druk, druk … De lange periode zonder vakantie begint bovendien echt door te wegen. Ik heb het nog eens uitgeteld. Sinds 1 januari ben ik welgeteld 18 weekdagen niet gaan werken. En dat is dus inclusief feestdagen en brugdagen. In juni heb ik eens anderhalve week vakantie gehad maar dat was Roparunvakantie en dat betekent dus werken en stressen. Verder dus hier en daar een enkele dag “recup”.

En deze “zomervakantie” is het zo mogelijk nog erger. Juli en Augustus tellen samen 44 weekdagen. Gemiddeld zijn de mensen uit ons team (we zijn met 7) 21 dagen daarvan afwezig. Ik kom aan amper 7 dagen, behoorlijk onder het gemiddelde dus.

Enfin, nog 5 dagen werken (maandag heb ik één van die 7 dagen) en dan is het eindelijk mijn beurt.

Een gedachte over “Goed begonnen …

  1. Ruth augustus 25, 2011 / 9:41 pm

    goe zot 😉 Af en toe eens aan jezelf denken hé Luc!!

    Like

Reacties zijn gesloten.