Recup

Het was vandaag nog eens tijd voor een dagje “recup”.

Ik had er wel een heel belangrijke reden voor : vorige week had ik een telefoontje gekregen van Mandy (de vriendelijkste reisconsulente van België) waarin ze me meedeelde dat mijn reisdocumenten waren toegekomen.

Ik vertrek wel pas op 4 september maar ik vond toch dat ik ze vandaag al moest gaan afhalen zodat ik me al mentaal kan beginnen voorbereiden op de reis.

Die reis brengt me trouwens terug naar het zuidwesten van Engeland : Cornwall. Eerst een weekje met Falmouth als uitvalsbasis en dan nog een weekje meer oostwaarts in Dunchideock (nabij Exeter in Devon).

cornwall.jpg

Maar vóór ik naar Antwerpen vertrok ben ik eerst nog gaan lopen. Het is tenslotte dinsdag. Onder een stralend blauwe hemel (waar een uur later al niets meer van te zien was) bij een heel aangename looptemperatuur vertrok ik rond acht uur voor mijn vijf kilometer. Halverwege moest ik mijn training wel onderbreken omdat ik een SMS kreeg van een bezorgde collega die vroeg waar ik was. Ze was vergeten dat ik een dagje niet zou komen. Ik heb het gisteren nog gezegd dat ik fijne collega’s heb hè.

lopen 20110809.png