Druk

Oeps … weeral 10 dagen geleden dat ik nog eens iets van me heb laten horen. Shame on me !

Maar ja, mijn leven is momenteel dan ook vrij eentonig : werken en Roparunvoorbereidingen. Veel meer staat er eigenlijk niet op de agenda tegenwoordig.

Ik heb onlangs nog wel eens een bezoekje gebracht aan Stripwinkel BEO want dat was ook weer veel te lang geleden. Bovendien is het seizoen van de stripbeurzen een beetje voorbij. Toch wel enkele mooie strips gekocht (waaronder de nieuwe van MARVANO) en ook nog een miniatuur uit de Michel Vaillant collectie.

contract.jpgEn afgelopen vrijdag ben ik dan met collega Heidi naar Het Boekenfestijn in de Antwerp Expo geweest. Ik weet dat ik nog niet zolang geleden hetzelfde festijn in Mechelen heb bezocht maar ik ben toch maar meegegaan om Heidi een beetje wegwijs te maken. En natuurlijk heb ik dan zelf ook nog een paar boeken gekocht (10 boeken voor 35 euro om precies te zijn). Het boek waarover ik het had in mijn vorige post was trouwens heel goed. Morgen begin ik aan de opvolger : Contract met God. Daar waar het vorige boek zich afspeelde rond het overlijden van de Paus wordt er in dit boek op zoek gegaan naar de Ark des Verbonds.

En het afgelopen weekend stond (uiteraard) weer helemaal in het teken van de Roparun. Gisteren hadden we onze eerste familiewandeling in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Met slechts 21 deelnemers was dat wel een teleurstelling maar we hebben toch een gezellige namiddag gehad en vooral veel geleerd voor volgend jaar.

En vandaag moest het routeplan voor de Roparun voorbereid worden. Op de routebeschrijving die de Roparunstichting ons geeft moesten alle wisselplaatsen van de lopers worden aangeduid. De versies die op de fietsen moeten moesten bovendien nog gelamineerd worden. Gelukkig heb ik hiervoor versterking gekregen van Carine. Op ruim 3u tijd hadden we de klus geklaard. Zonder die hulp had me dat dus zeker een uur of zes of zelfs zeven gekost.