Roparun in Zele

Terwijl de helft van België aan de kust zat ben ik vandaag naar Zele geweest.

 

Daar organiseerde het lokale Roparunteam – De Kloddelopers – hun jaarlijkse Ronde van Zele. Samen met teamgenoten Carine, Yannick, Nadine, Rudy en Kurt heb ik één ronde van 34 km afgelegd.

 

Twee jaar terug kon ik nog meedoen als loper maar momenteel lukt me dat niet. En aangezien onze derde loper ziek in bed lag moesten onze twee overige lopers, Kurt en Yannick, het met hun tweetjes afwerken. Maar ze hebben het prima gedaan.

 

Om half negen was ik al in Zele. Vrij vroeg aangezien het vertrek pas rond 11u zou gegeven worden maar we hadden de bedoeling om vóór de start nog wat paaseitjes te verkopen. Met één verkocht zakje was dat niet echt een succes. Gelukkig hebben Rudy en Nadine dat na de aankomst goed gemaakt door gewoon iedereen aan te spreken. Zo kunnen we toch nog een flink bedrag toevoegen aan ons totaal (en hebben we een extra gift kunnen doen aan de Kloddelopers).

 

Het was al dik vier uur gepasseerd toen ik terug naar de Kempen reed. En dat terugrijden heb ik nog eens in “economy drive” gedaan. Rustig cruisen op de autostrade aan 110 km/u, luisteren naar Classics op Radio 1 en ondertussen zelden meer dan 4 liter per 100 km verbruiken.

 

Het verwerken van de foto’s zal wel tot morgen moeten wachten want al bij al was het toch een vermoeiende dag.

 

 

zele006.jpg

 

Een gedachte over “Roparun in Zele

  1. maaike april 23, 2011 / 8:27 pm

    Leuke foto en inderdaad : Beter om de drukte aan de zee te ontlopen en te genieten van iets anders.

    Like

Reacties zijn gesloten.