Plannen

Plannen maken is één ding. Ze uitvoeren is een ander ding.

 

Van de plannen die ik voor het afgelopen weekend gemaakt had is niet veel in huis gekomen. Behalve om te gaan winkelen ben ik niet buiten geweest. De verkenning van het parcours van onze Roparunjogging zal nog even moeten wachten 😉

 

Niet dat ik helemaal niets gedaan heb maar het scheelt niet veel. Er is wel wat werk verzet voor de Roparun en op zondag heb ik, al zeg ik het zelf, een heel smakelijke viswokschotel gemaakt.

 

Verder was ik eigenlijk te moe om veel te doen, zelfs te moe om me te ergeren aan Michel Wuyts ! En deze week ziet er al niet veel beter uit. Morgen naar de Koningin Elisabethzaal voor een avondje Strauss en donderdag naar de Lotto Arena voor een avondje Volksmusik, allebei een Kerstcadeau voor mijn moeder.

 

Op woensdag een avondje wafels vervoeren (en dat belooft prettig te worden met de werken op de E313). Vrijdagavond naar een voordracht over erfenisrechten. Zaterdag naar Rotterdam voor de Roparun en zondagvoormiddag naar Kasterlee om flyers uit te delen en misschien in de namiddag ook nog naar Putte om hetzelfde te doen.

 

Rusten ? Wie heeft daar tijd voor ?