Gelopen !

Na een alweer een drukke werkweek (zijn er andere ?) was het hoog tijd dat het weekend werd. Niet dat het weekend rustig is maar dat is toch een andere drukte.

 

Deze namiddag nog eens naar Lier geweest. Daar werd vandaag de immers Natuurloop van AC Lyra georganiseerd. Ik ging echter niet naar daar om deel te nemen maar wel om, samen met Carine, een 450-tal flyers voor onze Roparun Ontbijtjogging te verspreiden. En zelfs met twee duurt toch al snel een half uur à drie kwartier. Nu maar hopen dat er een aantal mensen positief op reageren en op 10 april naar Antwerpen komen. ’t Is tenslotte voor een heel goed doel.

 

En na nog even iets te hebben gedronken heb ik mijn loopschoenen aangetrokken en ben ik nog eens rond de Lierse vesten gelopen, goed voor 4km. Die 4 km werd afgelegd in iets meer dan 27 minuten en daar ben ik best tevreden mee. Dat begint meer en meer op lopen te lijken.

 

Vesten Lier.jpg

 

Vanavond staat er dan een voorstelling van één van onze lokale toneelverenigingen op het programma en morgenvoormiddag is het Roparuntraining. Als er al gerust wordt dan zal het voor morgen na de middag zijn. Maar maandag hebben we meeting van het Roparun organisatiecomité en dat moet ook nog voorbereid worden. Druk, druk, druk …