Stilte

samson.jpgHet lijkt wel of heel België, of toch het grootste deel ervan, heeft vakantie.

 

De trein is ’s ochtends zo goed als leeg (en zou dat ’s avonds waarschijnlijk ook zijn als ze hem niet met een paar wagons zouden inkorten). Jammer genoeg zitten er ’s avonds net iets teveel bezoekertjes van de Samson en Gert Kerstshow op de trein. Op zich heb ik geen probleem met die bezoekertjes of met Samson en Gert maar na een zware dag op het werk wil ik graag rustig lezen en als er luidruchtig de Samsonrock wordt gezongen dan is niet zo eenvoudig.

 

Op ’t werk zie je meer lege dan volle bureaustoelen en in het restaurant hebben ze zelfs een deel afgesloten. Gisteren, vandaag en morgen moeten we het met twee bolwerken in plaats van met zeven en voor de laatste anderhalve dag van het jaar (wij sluiten vrijdag om 12u) zit ik zelfs alleen.

 

Er is maar één manier om een beetje troost te zoeken … een bezoekje aan Stripwinkel BEO ! En dat bezoek staat voor donderdagmiddag op de agenda. Er ligt al één en ander voor mij opzij. Nog twee keer slapen en ik mag het gaan halen.