Vermoeiend

Na een week van inactiviteit heb ik vanochtend de loopschoenen terug aangetrokken voor een “pre-werk-loopje”.

 

Het weer was zalig (5°C, droog en vrijwel geen wind), het uitzicht was soms mooi (die ondergaande volle maan) en het lopen op zich ging ook vrij goed (5,5 km op 35 minuten). Daarna een goeie douche en rond acht uur zat ik fris en vrolijk aan mijn bureau.

 

Over de rest van de dag valt weinig te vertellen : twee vergaderingen in de voormiddag en evenveel in de namiddag. Ik was dan ook blij dat iets voor half vijf de deur achter mij kon dichttrekken (figuurlijk dan want we hebben een grote draaideur en die kan je niet dichttrekken). Niet dat de vergaderingen tijdverspilling zijn geweest, integendeel zelfs, maar het is gewoon heel vermoeiend, vooral mentaal dan.

 

Nog één dag en het is weeral weekend J

 

20101021.jpg