De Vesten

Net als vorig weekend nog eens naar Lier getrokken om te gaan lopen. De Lierse Vesten blijven namelijk een prachtige plek om te gaan lopen. Bijkomend voordeel is uiteraard dat ik dan niet alleen moet lopen maar het gezelschap krijg van Sally.

kaart20100731.jpg

Net als vorig weekend liep ze maar één rondje mee, in de versie die wij lopen is dat exact 4,5 km. Ik heb er dan nog een rondje bij gedaan zodat er iets meer dan 9 km op de teller stonden toen ik na 1u03 terug aan de auto was.

 

lopen20100731.jpg

Het tempo lag dus niet zo hoog maar toch ben ik tevreden met dit resultaat. Het is namelijk de eerste keer dit jaar dat ik nog eens een uur gelopen heb. In het begin van het jaar was het weer het probleem en in het voorjaar was het de Roparun.

 

Maar in juli ben ik er toch in geslaagd om 65km bijeen te lopen, waarvan bijna de helft in deze laatste week.

 

Voorlopig zit ik dus terug op het juiste spoor en dat werd tijd ook want binnen 6 weken staat er met de Great North Run in Newcastle wel een halve marathon op het programma en een paar weken later in Brussel volgt er nog één. Maar als ik mijn kilometers stilletjes aan begin te verhogen mag dat geen probleem zijn.