Bij de dokter

Tweede dag van de werkweek en ik heb al een dag verlof achter de kiezen. Niet dat het volledig uit vrije wil was.

Vanochtend moest ik immers naar de dokter voor mijn halfjaarlijkse check-up. Aangezien mijn vader vandaag toevallig ook naar de dokter moest ben ik met hem meegereden zodat ik terug naar huis kon lopen. Zodoende was er toch nog een positieve noot aan het doktersbezoek.

Want laat ons eerlijk zijn. Wachten bij de dokter kan je moeilijk positief noemen. Ondanks het feit dat we al een uur voor het begin van het spreekuur daar waren zaten er al 4 mensen vóór ons. Na anderhalf uur was het eindelijk aan mij en 10 minuten en enkele centiliters bloed later kon ik aan mijn terugreis beginnen.

Ik had geschat dat een zevental kilometers zouden zijn, het zijn er uiteindelijk 6,5 geworden. Het ging aan een rustig maar constant tempo (6:52 – 6:38 – 6:44 – 6:42 – 6:34 – 6:41 – 6:31).

En de namiddag werd besteed aan het verplaatsen van documenten en dergelijke van de harde schijf van mijn PC naar mijn externe harde schijf. Aangezien ik sinds kort zelfs geen foto’s meer op CD kan zetten heb ik namelijk besloten om toch maar een nieuwe PC te kopen. Na een beetje rondkijken op het net ben ik toch maar naar mijn getrouwe computerzaak gegaan en heb daar gekozen voor één van de goedkoopste modellen.

imedia_1_770x404.jpg

Binnenkort werk ik dan ook niet meer op een Hewlett Packard maar wel op een Packard Bell. Mijn keuze werd vooral bepaald door de programma’s die er op stonden en in mijn geval is dat Adobe Photoshop 7. Ik veronderstel wel dat het niet de volledige versie is maar wel de elements versie. Dat was bij mijn oude PC ook het geval (al was dat versie 2). Het gaat in ieder geval wel weer wat werk vragen om alles opnieuw te installeren.