Alternatief pendelen

Jippie !!!!! Weekend !!! En geen dag te vroeg. Na een heel zware werkweek heb ik echt wel behoefte aan twee dagen rust.

Buiten de problemen op het werk is het echter geen slechte week geweest. Op pendelgebied is het wel een beetje bizarre week geweest. Maandag was het een combinatie van plooifiets en trein. Dinsdag ging het met de auto omdat ik ’s morgens gelopen heb. Woensdag heen en weer met de koersfiets (met die zalige stortbui tijdens het naar huis fietsen). Donderdag heb ik de wagen gecombineerd met de trein en ben ik ’s morgens van het station in Berchem (via een omweggetje) naar het werk gelopen en vandaag opnieuw met de auto (met op weg naar huis een ontmoeting met een 10-ton wegende rookmachine).

16072010027.jpg

En verder zijn mijn bestellingen Stripwinkel Adhemar (5 stripverhalen van Piet Fluwijn en Bolleke) en Amazon.co.uk (complete reeks van Hetty Wainthropp) aangekomen en zijn de vakantiefoto’s bijna af.

Laat dat weekend maar komen !