Blogloos

Vier dagen blogloos gebleven maar deze keer lag het niet aan mij maar aan het Skynet-blogteam die het blogplatform hebben gemoderniseerd.

Het afgelopen weekend stond vooral in het teken van heren en dames op leeftijd. De dame was Oostende, al jaar en dag bekend als “koningin der badsteden”. De heren waren natuurlijk Status Quo die in het Kursaal een bijna twee uur durend optreden kwamen geven.

En de heren mogen dan al op leeftijd zijn, rocken kunnen ze nog als de besten. De sfeer zat er dan ook van in het begin in. De eerste paar nummers bleef het nog rustig maar toen kon een deel van het publiek zich niet meer houden en waren de mensen die zoveel geld hadden betaald voor een zitplaatsje op de eerste rijen er aan voor hun moeite. Op een paar seconden tijd waren ze omgeven door een horde diehard fans en hadden ze maar één optie om nog iets te zien : ook rechtstaan.

oost3.jpg

Na het concert nog een korte wandeling gemaakt over de zeedijk en genoten van de prachtige zonsondergang en dan terug naar mijn hotel, dat trouwens op 1 minuut wandelen van het Kursaal lag.

oost1.jpg

Ik wou in Oostende ook nog gaan lopen maar daarvoor was het me nou net te warm. Vanochtend daarentegen was het niet te warm en ben ik wel gaan lopen : 6 km in totaal, opgedeeld in een stuk van 5 km en een stuk van 1 km enkel onderbroken voor een sanitaire stop (ik kon het echt niet meer ophouden). Gelukkig heb ik altijd wel wat papier op zak en zijn er in het Nachtegalenpark behoorlijk veel bomen en struiken, de toiletten aan de piste waren namelijk nog niet open. Morgen wordt er weer naar het werk gefietst.