Weer gelopen

Voor de derde keer op evenveel dagen heb ik vandaag gelopen. En weer was het een vijf kilometer, deze keer vanochtend om halftien, samen met Sally over de Lierse vesten. We hebben het wel heel, maar dan ook heel, rustig aan gedaan.

De rest van de dag werd dan verder besteed aan het verwerken van de vakantiefoto’s. Op zich vind ik het wel jammer dat ik morgen niet in Engeland ben voor DE match van het WK in Zuid Afrika : “Germany v England” zoals ze dat ginder zo mooi zeggen.

IMG_2811

Dan had ik me waarschijnlijk wel ingeschreven voor de World Cup Tent die op de parking van mijn hotel in Sunderland stond. Voor 20£ kon je daar op wedstrijdavonden een vanaf een uur vóór de aftrap tot een half uur na de eindsignaal à volonté eten en drinken.

IMG_2812

Maar het zal dus geen voetbal worden maar wel KISS als afsluiter van Graspop en daar kan weinig tegen op.

Bij het verwerken van de foto’s ben ik ook onderstaande foto van de fontein van het Bowes Museum tegengekomen. Best leuke foto al zeg ik het zelf.

IMG_2757b