Voorbereidingen

Bijna de hele dag achter de computer gezeten. Eerst de lijst van winnende prijzen van onze Roparuntombola gemaakt en doorgestuurd naar het werk zodat ik die maandagochtend onmiddellijk kan laten verschijnen op ons Intranet.

Dan een paar uurtjes werk gehad aan het opstellen van ons Roparunrollenschema. Wie fietst er ? Wie rijdt met het busje ? Wie rijdt met de mobilhome ? En vooral wie loopt er wanneer en hoe lang ? Met lopers die lange aflossingen (11km), middellange aflossingen (5 en 6km) en korte aflossingen (3km) verkiezen is dat niet zo eenvoudig. Bovendien hebben we een loper die door zijn thuisbasis loopt en dan is het begrijpelijk Maar ik ben er wel uitgeraakt.

Omstreeks 16u heb ik wel een pauze genomen om zelf nog eens te gaan lopen. Dat was alweer even geleden, niet alleen omdat ik de laatste tijd een beetje meer gefietst heb, maar gewoon omdat ik de tijd niet heb. Al besef ik wel dat je daar tijd voor moet maken. Maar de Roparun heeft nu gewoon voorrang op alles.

Al bij al was ik wel tevreden over mijn halfuurtje : 4,5km op 29 minuten … het kan slechter.