Dagje Roparun

Drukke dag gehad. Al vóor de middag vertrokken richting Rotterdam waar de tweede Roparun teambijeenkomst werd gehouden. Naast een behoorlijke hoop Roparunmateriaal en Roparunnieuws heb ik daar ook een heel mooie grote Coca Cola poster op de kop getikt. Het is eigenlijk een Coca-Cola Light poster uit Frankrijk, gekocht bij een Frans Roparunteam. Ik maak één van de komende dagen wel eens een foto.

Iets na drie uur dan terug richting België vertrokken. De rit ging echter niet rechtstreeks naar huis. Eerst heb ik een tussenstop gemaakt bij IKEA in Wilrijk Niet echt een goed idee op een zaterdagnamiddag, ik weet het maar er zat niets anders op. Al slalommend en bochtenafsnijdend de winkel doorgelopen naar de zelfbediening, zes stoelen opgeladen en via de zelfbedieningskassa terug buiten. Ik denk zelfs dat ik een IKEA-record gebroken heb.

Daarna ging het nog via Lier waar ik nog wat Roparunaankopen heb gedaan terug naar huis.

nummer231small