Ongewenste gast

Gastro1Het is een paar dagen stil geweest op de blog maar dat was echt mijn schild niet. Ik heb namelijk last gehad van een ongenode gast : GASTro Enteritis, ook wel “buikgriep” genoemd.

Het begon afgelopen woensdagavond toen ik het gevoel had dat ik iets verkeerd gegeten had. Maar tijdens de nacht werd het erger en erger : een paar keer overgegeven en serieuze diami (da’s nog een graad erger dan diarree). Dus donderdag niet naar het werk maar wel naar de dokter. Diagnose : gastro enteritis. Gevolg : twee dagen niet gaan werken.

Ik mocht wel buitenkomen volgens het doktersbriefje maar donderdag heb ik niets anders gedaan dan geslapen en me verder k***smisselijk gevoeld. Vrijdag ben ik er dan in geslaagd om iets actiever te zijn. Toen ben ik wel twee keer uit bed gekomen en ben ik er in geslaagd om iets te eten.

Zaterdag ging het alweer iets beter maar ik heb toch een loopsessie in Lier moeten afzeggen. Dat was wel jammer want toen was het de derde verjaardag van mijn “loopcarrière” met andere woorden drie jaar na mijn eerste Start-to-Run sessie.

Gelukkig was ik vandaag wel voldoende hersteld om naar de finale van de Super Prestige te gaan kijken. Ik had via mijn vader een vrijkaart gekregen en het zou echt jammer geweest zijn om die niet te kunnen benutten. Het was een koude en natte dag maar ik heb enkele spannende koersen gezien en ik ben thuis gekomen met een driehonderdtal foto’s die me de komende week genoeg plezier zullen geven. Ook met mijn maag en darmen zit het wel goed. Zo’n evenementen staan immers bekend voor de gezonde kost die je er kan eten : hamburgers, hot-dogs en frieten. Aangezien ik alles eens geprobeerd heb en mijn maag geen krimp heeft gegeven ben ik vrij gerust dat de medicatie zijn werk heeft gedaan.

SP 303