Guinness en rust

DUBLIN09Morgen om 9u lokale tijd is het zover. Dan staan er 12.500 mensen klaar om de “Lifestyle Sports – Adidas Dublin Marathon” te beginnen. Als ik goed geteld heb zullen er 26 Belgen aan de start staan. Hopelijk zit het weer een beetje mee.

Vandaag was het overwegend droog maar af en toe toch een fikse bui en vooral veel wind. Ik was van plan om Dublin Castle te bezoeken maar dat ging pas om 14u open en op dat moment wou ik toch al terug op mijn kamer zijn om nog wat te rusten.

Daarom heb ik maar een bezoekje gebracht aan het Guinness Warehouse. Met een 7 verdiepingen tellende tentoonstelling worden alle geheimen van Guinness uitgelegd. Het leuke eraan is dat je eigenlijk in een groot Guinness glas rondloopt. En helemaal bovenaan kan je in de bar niet alleen genieten van een gratis Guinness (of Cola in mijn geval), je kunt ook nog enkele fraaie vergezichten over Dublin bewonderen.

Onderweg terug naar het hotel dan nog even via Merrion Square en Fitzwilliam Street gelopen. Daar waren ze volop bezig met de voorbereidingen voor morgen. Het belangrijkste stond er in ieder geval al.

DUBLIN07

De rest van de namiddag werd en wordt gevuld met onder andere Midsomer Murders en Poirot.

2 gedachtes over “Guinness en rust

  1. Marc oktober 25, 2009 / 8:39 pm

    Luc, veel succes morgen en doe dat goed hè.

    Like

  2. saartje oktober 25, 2009 / 8:56 pm

    Veel, heel veel succes!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.