Gepakt en gezakt

bagageIk ben er klaar voor. De koffer is gepakt. De handbagage (met laptop) staat klaar. Alle papiertjes (treintickets, vliegtuigtickets en hotelvoucher) liggen klaar. De Dublin Pass waarmee ik gebruik kan maken van de airport-express en waarmee ik toegang krijg tot tal van toeristische attracties in Dublin is via het net besteld en ligt op me te wachten aan de balie van de toeristische dienst in de luchthaven. Hopelijk ben ik niets vergeten. Ik ga in ieder geval wel de schoenen waarmee ik maandag zal lopen morgen al aandoen. Als mijn bagage dan in New York of zoiets aankomt dan ben ik tenminste zeker dat ik goeie schoenen heb.

Morgen iets voor half zes neem ik de trein naar Brussel-Noord waar ik overstap richting luchthaven. Daar ga ik uiteraard wel veel te vroeg zijn maar beter een uur te vroeg dan vijf minuten te laat. En om 10 u vertrekt dan de vlucht naar Dublin. ’t Zal toch een beetje spannend zijn. De laatste keer dat ik gevlogen is immers alweer zes jaar geleden. Toen ging het trouwens ook naar Dublin, net als die twee andere keren dat ik met het vliegtuig op reis ben geweest.

De rest van de dag wordt besteed aan platte rust en hopelijk een beetje slaap want ik heb het gevoel dat daar vannacht weinig van in huis zal komen.

5 gedachtes over “Gepakt en gezakt

 1. Koen oktober 22, 2009 / 3:06 pm

  veel succes … geniet ervan … en zorg voor een mooie verslag en vele fotokes achteraf!

  Like

 2. Ruthje oktober 22, 2009 / 4:36 pm

  goed idee van die schoenen, heb ik toen ook gedaan toen ik naar Dublin vloog 🙂 alvast hééééééél vééél succes, amuseer je, geniet ervan!!!

  Like

 3. Carientje oktober 22, 2009 / 6:22 pm

  Lucske,

  Heel veel succes toegewenst. Vooral positief denken en niet beginnen met te zeggen dat het niet zal gaan. Je kan het en je zult het doen!

  Jouw personal coach and familie

  Like

 4. yannick hens oktober 22, 2009 / 9:05 pm

  hoi luc,

  De tijd zal mischien tijdens lopen wat moeilijker gaan.
  maar jij kan die 42 km en een klets heus aan.
  dus hup hup hup en luc vergeet geen spurt.

  groetjes
  yannick

  ps luc da spurtje pas op het einde he !!!!!

  Like

 5. Julie oktober 22, 2009 / 9:59 pm

  Veel succes en misschien zien we elkaar op de luchthaven, onze vlucht naar NY vertrekt om 10u10. Doe dat goed in Dublin en vergeet niet te genieten!

  Like

Reacties zijn gesloten.