Shout to the top

Een lastige dag op ’t werk werd gelukkig op een positieve manier afgesloten vandaag.

Het testwerk dat ik vandaag moest doen liep niet van een leien dakje. Ik heb dan ook behoorlijk wat (binnensmonds) gevloekt. Al bij al mogen de resultaten er wel zijn maar het heeft wel veel moeite gekost.

Op de trein was het dan ook nog eens superdruk. Dit weekend wordt in Tielen namelijk de herfstontmoeting van de scouts gehouden en een hoop van die scouts zaten op mijn trein dus daar was de rust ook moeilijk te vinden.

Gelukkig was er nog de positieve noot op het einde van de dag. Het eerste liedje dat ik op de radio hoorde was namelijk “Shout To The Top” van The Style Council en daar wordt toch iedereen vrolijk van ? Het nummer bewijst in ieder geval de genialiteit van Paul Weller. Of het nu met The Jam, The Style Council of solo is … ’t is altijd beregoed.

Tweede positieve noot was het Coca-Cola blikje dat nog overgebleven is van de Ieper-Noordkaap-Ieper reis van mijn broer : nummer 592 in de collectie en nummer 8 uit Zweden.

100_0874