Nog een maand

Nog een maand en ons groot Roparunavontuur kan weer beginnen.

Mijn broer moet nog één dag wachten voor zijn groot avontuur (waarbij het onze toch maar een peulenschilletje is). Overmorgen vertrekt hij immers voor zijn vier maanden durende fietstocht van Ieper naar de Noordkaap en terug.

Het doel van beide tochten is echter hetzelfde : wij zamelen (via de Roparunstichting) geld in voor Kom Op Tegen Kanker, hij zamelt geld in voor het Kinderkankerfonds van het UZ in Leuven. Hij offert er zijn vakantie aan op (met nog twee maanden verlof zonder wedde erbij en ik heb, met veel plezier, al behoorlijk wat vrije tijd opgeofferd aan de voorbereidingen van de Roparun.

Waar we wel verschillen is het feit dat zijn exploten in het (lokale) nieuws komen. Eerder stond er al een artikel in het Laatste Nieuws en was er een interview voor Radio 2 West Vlaanderen. Vandaag was het Nieuwsblad aan de beurt. (zie ook www.dannycambre.be)

Wij hebben dat geluk met onze Roparunploeg nog niet gehad. Met een beetje geluk komen we wel op ATV tijdens de doortocht in Antwerpen. De voorbereidingen daarvoor zijn al in een vergevorderd stadium (zie onze Roparunblog : http://team231.skynetblogs.be/)

http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=0229KT7L&PostCode=8900