Meevallertje

laptopOver de meevaller heb ik het zo dadelijk, eerst komt het sportieve aan bod.

Na een drukke voormiddag van de middagpauze gebruik gemaakt om te gaan lopen. Toen ik me aan ’t omkleden was kwam ik tot de vaststelling dat ik mijn Garmin thuis vergeten was.

Op zich is dat uiteraard geen echt probleem, alleen jammer dat je niet exact weet hoeveel kilometers je gelopen hebt. Het blijkt echter ook wel zijn voordelen te hebben. Je bent immers minder bezig met die afstand en op één of andere manier loopt dat meer relax (maar dat kan ook maar een gevoel zijn).

Een ander voordeel is dat je onmiddellijk kan beginnen lopen en niet moet wachten tot alle satellieten gevonden zijn. Met al die hoge gebouwen aan de Singel kan dat al wel eens een probleem zijn.

Ik had gelukkig nog wel de chrono op mijn horloge en ik weet ondertussen ook wel een beetje welk rondje ik moet lopen om een bepaalde afstand te halen. Het rondje dat ik in gedachten had (en dat ik heb nagemeten op www.afstandmeten.nl was er eentje van 6 km waarvoor ik 35 minuten bleek nodig te hebben.

Na een eveneens drukke namiddag dan op weg naar huis mijn “meevallertje” gaan oppikken. Eigenlijk wou ik dat gisteren al doen maar toen hadden ze in de krantenwinkel niet genoeg voorraad.

Wat is dan dat “mysterieuze” meevallertje ? Awel, dat zijn 4 correcte cijfers van het jokernummer tijdens de trekking van afgelopen zaterdag … goed voor 500 euro. Geen bedrag om al te beginnen denken aan rentenieren maar het komt wel van pas. Ik denk er al een hele tijd over om me een laptopje aan te schaffen. Niets bijzonders, gewoon een handige laptop die gemakkelijk mee te nemen is op reis, waarop ik een beetje kan internetten, een DVD’tje kan bekijken en uiteraard ook foto’s kan bewerken.’t Zal weer moeilijk kiezen zijn tussen al die verschillende modellen dus als er iemand een tip heeft … altijd welkom.

2 gedachtes over “Meevallertje

  1. Ruthje april 28, 2009 / 9:31 pm

    amai, da’s wel een hele leuke meevaller! awel, de laptop waar ik dit nu op neertyp heeft exact 500 euro gekost, ne Packard Bell, goe gerief 😉

    Like

  2. Marc april 29, 2009 / 9:23 pm

    Gaan we de foto’s van de Roparun tijdens het afsluitend etentje ineens kunnen bekijken.

    Like

Reacties zijn gesloten.