Looptoertocht

Een moeilijke keuze vandaag : net zoals vorig jaar deelnemen aan de Eindejaarscorrida in Leuven of in eigen dorp blijven en naar de 4e wandel- en looptoertocht van de Kasteellopers ?

Aangezien ik de eindejaarscorrida al gedaan had, aangezien ik min of meer aan mijn kapster (en lid van de Kasteellopers) had beloofd dat ik naar hun tocht zou komen en aangezien loopbuddy Sally een tocht door de stille kempen wel zag zitten was de keuze snel gemaakt.

Om halftien begonnen we eraan, eerst een kilometerke inlopen naar de start, daar 3 euro inschrijvingsgeld betaald en weg waren we voor een rondje van 11km. Het was vrij koud bij de start (-2°C) maar na een paar kilometers heb je toch het gevoel dat je te warm bent aangekleed.

Het was een heel mooie tocht, ik ben weer op een aantal plekken geweest waar ik nog nooit eerder was (en in mijn eigen dorp !), onderweg een smakelijke versnapering (voor ons was dat een INZA AA-drankje en een koekje al was er voor de liefhebbers ook jenever voorzien) en na 1u20 stonden we terug in het buurthuis waar we genoten hebben van een heel warme thee. Dit was trouwens allemaal inbegrepen in het inschrijvingsgeld van 3 euro.

Die looptoertocht is dus zeker voor herhaling vatbaar. Het is een jogging die er eigenlijk geen is, het is heel rustig lopen en voor ’t geld moet je het zeker niet laten. Normaal gezien wordt er dit jaar nog één keer gelopen namelijk dinsdagmiddag.

En de rest van de dag ? Rustig niets doen en genieten van onder andere The Dark Crystal op Eén.

20081228 cijfers

 

20081228 route

2 gedachtes over “Looptoertocht

 1. Julie december 28, 2008 / 3:38 pm

  Lijkt me een hele mooie tocht Luc. De eindejaarscorrida was vanmorgen ook heel plezant, maar een mens moet keuzes maken he! Prettig eindejaar!

  Like

 2. Patrick december 28, 2008 / 4:47 pm

  wel een plezant toerke geweest zijn,ik ken ze en doe zoiets met vrije start ook wel graag,dus mooie dag gehad,tof…..
  grt
  Patrick

  Like

Reacties zijn gesloten.