Geschenken

Ook zo tevreden met de kerstgeschenken ? Bij mij viel het in ieder geval heel goed mee. In de eerste plaats waren er twee boeken van Lynn Scholes en Joe Moore (Het Graalcomplot en Het Laatste Geheim). De Coca-Cola-collectie werd uitgebreid met een Thaise sigarettendoos (met “ingebouwde” aansteker) en een adressenboek.  Daarnaast was er een FNAC bon en een Decathlon bon.

cokebox

De FNAC-bon ben ik vandaag onmiddellijk gaan omwisselen (je weet maar nooit dat ze slecht worden hè ?). Aangezien ik ook nog 35 euro aan kadocheques van mijn baas had gekregen kon ik eens goed “mijne gang” gaan in Antwerpen.

In de FNAC was het vooral de British Comedy Collection die werd aangevuld met de seizoenen 8 en 9 van Are You Being Served (Wordt u al geholpen) en seizoenen 1 tot en met 4 van You Rang, M’Lord ? (m.a.w. de hele reeks).

served

Wat er dan nog overbleef werd besteed aan het nieuwste boek van Sholes & Moore (Het Kyoto Virus) en de nieuwste van Philipp Vandenberg (De achtste zonde). Wat boeken betreft zit ik wel goed voor 2009. Voorlopig liggen er 14 te wachten, allemaal “literaire thrillers” zoals dat tegenwoordig zo mooi heet.

Een bezoekje aan de Decathlon, waarvan er ook een bon in het pakje zat, is er niet meer van gekomen maar dat komt nog wel. Morgen wordt er trouwens weer gelopen. Dan wordt bij ons in Vorselaar immers de 4e looptoertocht gehouden (3 afstanden, vertrek van 9u tot 13u, aan het sportcentrum, Oostakker).