Natuurloop Lier

Ik weet het … ’t is hier de afgelopen dagen een beetje stil geweest maar dat was met een goede reden !

Donderdagavond na het werk onmiddellijk doorgereden naar de WIMA in Schelle voor een gezellige bowling- en eetavond met enkele VIVIUM-collega’s enerzijds en medewerkers van Bank Van Breda anderzijds, georganiseerd door onze Account Manager Stephan om de banden tussen de twee bedrijven te verbeteren. ’t Was wel heel gezellig maar ik voel het vandaag nog altijd in mijn armen. Gevolg was uiteraard wel dat het bijna middernacht was eer ik thuis was, niet echt een tijdstip om nog te gaan bloggen.

wima

wokvillaGisteren was er dan weer geen tijd. Thuisgekomen, snel een bad genomen en dan naar de WOKVILLA  in Zandhoven voor een uitgebreide Chinese maaltijd ter gelegenheid van de verjaardag van mijn broer. Deze keer was het niet zo laat maar ik zoveel gegeten dat ik tot niet veel meer in staat was. Als je eens zin hebt om voor een zeer democratische prijs heel veel en heel smakelijk te eten dan moet je daar zeker eens een bezoekje brengen.

 

Vanmiddag is er dan eindelijk nog eens gelopen. De eerste Natuurloop van A.C. Lyra stond immers op het programma. Ik had er geen goed oog op. ’t Is nogal druk geweest de laatste week, niet alleen op ’t werk maar ook met de Roparun en het slechte weer in het begin van de week heeft voor het begin van een verkoudheid gezorgd.

Enfin, om kwart voor twee stond ik met Yannick en Marleen aan de start. De eerste paar kilometers gingen heel goed maar aan de bevoorrading halfweg was het beste er af. Van Marleen en Yannick was dan al geen spoor meer te bekennen. Rustig de tijd genomen om iets te drinken en vanaf dan elke kilometer een tien- à vijftiental seconden gewandeld om de hartslag wat te doen zakken. Aan de aankomst, na 1u02, was ik toch vrij snel gerecupereerd.

20081129 cijfers

Welke afstand ik morgen in Balen ga lopen tijdens de Keiheuvel Bosloop weet ik nog niet. ’t Zal waarschijnlijk 9km worden maar het zou evengoed 6km kunnen worden.

3 gedachtes over “Natuurloop Lier

 1. Slakje november 29, 2008 / 10:53 pm

  Véél loopplezier te Balen! Maak er een succelvol loopweekend van!

  Like

 2. Patrick november 30, 2008 / 11:53 am

  En plezant is het ook zo’n natuurloop,spijtig genoeg kon ik er vandaag in Balen niet bij zijn,volgende in Vorselaar zekers wel
  gr
  Patrick

  Like

 3. Sandy november 30, 2008 / 2:12 pm

  Ik was er ook in Lier, voor de 5 km weliswaar. Misschien zien we elkaar volgende maand wel weer. Succes in Balen!

  Like

Reacties zijn gesloten.