Geen goesting

Normaal gezien moest ik vandaag versnellingen doen (2 km in- en uitlopen en daartussen 10 x 300m tegen 28sec/100m met rust tot hartslag 110).

Ik had vanmorgen echter helemaal geen goesting, eigenlijk zelfs geen goesting om te gaan lopen. Maar aangezien het echt “mijn weer” was (fris, bewolkt maar droog) en aangezien ik toch mijn loopkledij bij me had, ben ik toch maar vertrokken richting Nachtegalenpark.

Een intervaltraining is het niet geworden maar wel een rustig loopje van 5,70 km. Echt vlot ging het niet (heel “zware” benen) maar ik heb ze toch maar weer gehad.

Morgen een dagje verlof om te werken. Eerst gaan lopen, dan bonen plukken, bonen kuisen, (snij)bonen snijden, bonen blancheren en bonen invriezen. Tussendoor nog gaan winkelen en natuurlijk naar de Ronde van Frankrijk kijken.

De cijferkes van vandaag :

20080722 cijfers

Een gedachte over “Geen goesting

  1. Marc juli 23, 2008 / 12:58 pm

    Je was er inderdaad al vroeg bij gisteren, want ik heb je zien vertrekken.

    Like

Reacties zijn gesloten.