Platte batterij

Ik ben blijkbaar nog niet helemaal bekomen van mijn boatleg. Vanmorgen even vóór 10u vertrokken met de bedoeling 10km te lopen.

Of ik hier uiteindelijk in geslaagd ben weet ik niet zeker. Ik was de straat al uit vóór ik er aan dacht om op "start" te drukken en na 7km had de Garmin er genoeg van. Bleek immers dat ik totaal vergeten was om hem op te laden en de batterij was dus volledig plat.

Uiteindelijk zal ik wel heel dicht in de buurt van 10km gezeten hebben want iets over elven was ik terug thuis. ’t Was op dat moment trouwens al behoorlijk warm om te lopen, naar mijn zin zelfs TE warm.

Als er trouwens nog mensen zijn die niet weten naar waartoe op 6 juli a.s., er is een benefiet run aan het Galgenweel op de Antwerpse Linkeroever (Beatrijslaan). De start wordt gegeven om 11u, inschrijven kan vanaf 9u30. Dit alles ten voordelen van van Bert, een 20-jarige botkankerpatiënt.

lopen voor bert voorzijde

lopen voor bert achterzijde