Ieder op zijn eigen tempo

knokke
 

Terwijl ik morgen in Knokke ga proberen om eens een 10km binnen het uur te lopen gaat collega Marc als voorbereiding op de Roparun de marathon van Tongeren doen. Hij maakt er een rustige training van en hoopt op 3u40 binnen te zijn.

Als ik na de Roparun zou besluiten om me in te schrijven voor een marathon dan hoop ik binnen te zijn op 5u. Daarom ben ik ook zo blij dat Marc in mijn team zit. Dat geeft me toch een beetje ademruimte en zorgt vooral voor minder druk.

Dit verlengde weekend wordt trouwens een Westvlaams weekend. Morgen dus de Knokke 10K en zondag dan Dwars door Brugge. In Brugge zie ik normaal gezien ex-collega Saskia terug die, als alles goed is, een Coca-Cola blikje voor me zal bijhebben.

Daarna is het dan nog 4 dagen proberen zoveel mogelijk te rusten om dan volgende vrijdag (eindelijk) aan het Roparunweekend te beginnen.

 

3 gedachtes over “Ieder op zijn eigen tempo

 1. collega bob april 30, 2008 / 8:36 pm

  Ook een blog gemaakt, tof.
  En die roparun, dat wordt voor jou een makkie.
  Omringd door een goed team, flink getraind, ambiance verzekerd.
  Als nu ook in ’t kopke alles goed zit wordt het ongetwijfeld een succes! Veel plezier alvast !

  Like

 2. Carientje april 30, 2008 / 9:05 pm

  Hey Luc,

  de spanning begint inderdaad te stijgen. Ik heb trouwens mijn eerste nachtmerrie gehad. Ik begin ’s nachts de denken: ga ik niemand of niets vergeten. Wat als we niet op het parcour mogen, ga ik geen loper vergeten? Het begint door te dringen wat me als Team captain te wachten staat. En ook al heb ik het vorig jaar al eens meegemaakt, ik voel de spanning toch wel komen. Ik zal blij zijn als we in Rotterdam aankomen om dan zo samen als één team over de eindstreep te komen. [b]zalig!!!! [/U] Tot zondag in Brugge. Saskia en ik zullen supporteren met de fiets. En Yannick zal je dan weer al lopend steunen! En ook wordt het voor jou niet het ideale weer, toch veel succes gewenst!
  Carientje

  Like

 3. Julie mei 1, 2008 / 9:29 pm

  En, hoe is het afgelopen in Knokke. ‘k Ben er bijna zeker van dat je je doelstelling hebt gehaald! En die marathon, gewoon doen!

  Like

Reacties zijn gesloten.