Radiostilte

’t Is een tijdje radiostilte geweest maar niks om zorgen over te maken hoor.

Niet dat er niets gebeurd is hoor. Er is genoeg gebeurd maar helaas niet de dingen die op de planning stonden.

Het begon eigenlijk zo’n twee weken geleden toen Conny zich na onze wandeling in Vilvoorde niet al te best voelde. Nu ja, na zo’n dag in de wind kan dat al wel eens gebeuren.

Maandag werd het echter nog slechter en dinsdag nog erger. Dan toch maar naar de apotheek voor een sneltest en ja hoor … positief voor Covid-19. Gevolg een week quarantaine. Nog een gevolg … ons weekendje naar Hotel Jerom en de Kalmthoutse Heide ook naar de vaantjes.

Ik ben dan wel op zaterdag een halve dag en op maandag een hele dag in Peulis in de tuin gaan werken. Dat is natuurlijk ook nodig maar wandelen op de heide zou toch plezanter zijn geweest.

Ook het afgelopen werk is er, tussen de buien door, nog wat in de tuin gewerkt. Helaas geen wandelingen dit weekend wegens het wisselvallige weer en dus ook geen foto’s.

We zijn wel naar het Districtshuis van Deurne geweest om foto’s van anderen te bekijken. Daar liep immers de jaarlijkse tentoonstelling van fotoklub72, de club van vriendin Carine. Heel mooie foto’s gezien (waaronder die van Carine) maar ook veel foto’s die overbewerkt waren. Niks tegen foto’s bewerken. Bijsnijden, kleuren een beetje meer naar voor brengen of net een tikkeltje zachter maken …

Maar als je stukken van foto’s samen begint te voegen om een totaal onbestaand landschap te maken dan ga je net iets te ver volgens mij.

Maar ja … les goûtes et les couleurs …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s