Herfstweer

Donderdag maakte ik de “overgang” van Vorselaar naar Peulis en is er in Peulis nog een (cameraloze) wandeling van een vijftal kilometers gemaakt.

Gisteren is er niet gewandeld en heeft de fotocamera dus ook stilgelegen, behalve dat ene moment toen de buurt-buizerds (er zitten hier een zestal buizerds in de buurt) zich even kwamen laten zien boven de tuin. Met drie waren ze, majestueus zwevend, recht boven ons. Ik heb het al vaker gezien maar het blijft indrukwekkend.

Vandaag was het geen weer om een hond door te jagen, laat staan dat het weer was om te gaan wandelen. Ik heb dan maar de loopschoenen aangedaan en ben 5,5 km gaan joggen. Volledig droog ben ik niet gebleven maar kletsnat was ik evenmin.

Hopelijk kan er morgen wel gewandeld worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s