Mooie Liedjes

Het is alweer waar gebleken … mooie liedjes duren niet lang.

Ons mooi liedje in Limburg – Fietsparadijs is gisteravond ook op z’n eind gekomen.

Na een laatste ontbijt in onze bungalow zijn we op de fiets gestapt voor een laatste tochtje. Deze keer was het er eentje dat ik uit de Pasar van vorige maand had gehaald.

Na het teleurstellende “fietsten door de bomen” en het bijzonder goed meegevallen “fietsen door het water” was het nu de beurt aan “fietsen door de heide”.

Ik kan al zeggen dat “fietsen door de heide” heel erg is meegevallen. Alleen had ik het niet door op het moment dat we erdoor reden. Ik had immers ergens gelezen dat je gedurende een verhoogd platform door de heide zou rijden en wij waren gewoon over een fietsbrug gereden. Weliswaar een heel mooi fietsbrug maar het was een fietsbrug. En daarna volgde een heel mooi stuk doorheen de Mechelse Heide maar ik had de link nog altijd niet gelegd. Zelfs niet na verwoede pogingen van Conny om mij van het tegendeel te overtuigen.

Na onze tocht door de Heide bereikten we het station van As waar we eerder tijdens onze vakantie al een fietstocht waren begonnen. Nu draaiden we daar echter linksaf in plaats van rechtsaf richting Genk.

Via het stadion van KRC Genk bereikten we het THOR Park waar de oude toren van de mijn van Waterschei volop wordt gerestaureerd.

Daarna ging het verder richting Zutendaal. We passeerden weer Sportcomplex Kattevennen met zijn schansen voor snowboarders.

In Zutendaal stopten we aan het enige terras dat open was maar omdat men ons daar (doelbewust?) negeerden zijn we koffieloos doorgereden en hebben nog een koffietje gedronken op het terras van Café Narvik in het Landal Mooi Zutendaal bungalowpark.

En daarmee was onze vakantie afgelopen. Het was een zalige week in Limburg. En een sportieve week want we hebben dik 35 km gewandeld en bijna 240 km gefietst op die acht dagen.

Het aftellen naar de volgende vakantie kan beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s